ASTRA FILM FESTIVAL ONLINE se va desfășura între 16 - 25 octombrie prin intermediul platformei festivalului.

Programul de vizionări cuprinde secțiunile competiționale Voci emergente ale documentarului și Europa Centrală & de Est, o selecție din filmele prezentate în cadrul Competiției Romania la ediția în aer liber, inclusiv filmele câștigătoare ale ediției, și programul intitulat AFF Memorabilia, cu filme din arhiva Astra Film care s-au făcut remarcate de-a lungul anilor.

Toate filmele disponibile pentru vizionare online vor fi accesibile pe platformă pe toată perioada festivalului. Vă rugăm să consultați paginile website-ului pentru detalii despre filme, bilete și abonamente.

AFF ONLINE găzduiește și un program dedicat industriei, care cuprinde o serie de activități cu desfășurare în mediul virtual: Astra Film Lab, cu 11 proiecte de documentar aflate în diferite stadii de realizare, care beneficiază de tutoring și expunere în fața unui grup de reputați experți internaționali, paneluri, prezentări și întâlniri virtuale.

Un moment special din programul de industrie, care este deschis și publicului, este discuția live O viață la masa de montaj, cu editorul britanic Andrew C. Evans (Strip the City, Gold Ruch). Evenimentul are loc în cadrul programului "Viața în documentar", care propune o serie de întâlniri cu personalități marcante din lumea cinematografului, moderate de regizorul și producătorul Liviu Tipuriță, nominalizat la BAFTA.